Vårt team

Daniel Lindbeck

Grundare och vd

Mejl: daniel.lindbeck@detaljplan.se

Mobil: 073 – 444 81 65

Kosay Fayed

Inköpschef och projektledare

Mejl: kosay.fayed@detaljplan.se

Mobil: 073 – 990 69 86

 

Samarbetspartners

För markägare som vill vara en del av den gröna omställningen erbjuder GainPower en unik möjlighet att bidra till Sveriges hållbara och klimatsmarta framtid genom att arrendera ut sin mark.

GainPower specialiserar sig på att utveckla storskaliga solcellsparker och ser en stor potential med solkraft, särskilt med tanke på den ökande efterfrågan på el från industrins övergång till fossilfria processer. Trots att solkraft för närvarande utgör en liten del av Sveriges elproduktion, pågår en intensiv expansion.

Samarbetet med GainPower inleds med en förstudie helt utan förpliktelser eller risker för dig som markägare. Bedöms resultatet av förstudien positivt tecknar du ett arrende- och vinstdelningsavtal med GainPower, varefter utvecklingsarbetet fortskrider.

För mer information besök gainpower.se

qonfin

För företag som vill säkra sin ekonomiska framtid och vara en del av en hållbar tillväxt erbjuder Qonfin en unik möjlighet att optimera sin finansiering.

Qonfin specialiserar sig på att erbjuda skräddarsydda finansieringslösningar och ser en stor potential i att hjälpa företag att navigera i den komplexa världen av kreditgivning och finansiering. I en tid där marknadsläget ständigt förändras och utmanar företag, är Qonfins expertis mer relevant än någonsin.

Samarbetet med Qonfin inleds med en grundlig analys av ditt företags finansieringsbehov, helt utan förpliktelser eller risker för dig som företagare. Baserat på denna analys, erbjuder Qonfin en skräddarsydd lösning som säkerställer att dina finansiella mål uppnås. Om resultatet av analysen är positivt, fortsätter samarbetet med att implementera den föreslagna finansieringsstrategin.

För mer information om qonfin.se

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå